Rekrytointiratkaisu

Usein kysyttyä

Mitä rekrytointijärjestelmä maksaa?
Tarjoamme rekrytointijärjestelmän sovellusvuokrauspalveluna, jonka kohtuullinen kuukausiveloitus määräytyy yrityksen koon ja valittujen toimintojen mukaan. Hankinta maksaa kuitenkin itsensä takaisin monikertaisesti, kun rekrytointiprosessin automatisointi säästää työntekijöidenne aikaa rutiinitöistä vaativampiin tehtäviin ja auttaa teitä löytämään sopivimmat työntekijät nopeammin.
Miten paljon aikaa käyttöönotto vie?
Asiakkaalta rekrytointijärjestelmään siirtymiseen kuluu korkeintaan muutamia tunteja. Palvelumme on todella helppo käyttää, ja mitään erillisiä laitehankintoja tai ohjelmistoasennuksia ei tarvita, sillä järjestelmämme on niin sanottu pilvipalvelu, joka toimii verkossa ihan tavallisen internetselaimen kautta. Myyntipalvelumme toimittaa ratkaisun teille tarpeidenne mukaisesti avaimet käteen -periaatteella, käyttövalmiina.
Onko järjestelmän käyttö verkossa turvallista?
Se on erittäin turvallista. Palveluumme kuuluvat automaattinen varmuuskopiointi ja SSL-salattu tietoliikenneyhteys, jota käytetään kaikkiin erityisen vahvaa suojausta tarvitseviin internetsovelluksiin.
Koska voimme odottaa tuloksia?
Koska verkkopohjainen järjestelmämme voidaan ottaa käyttöön nopeasti eikä opetteluun kulu juurikaan aikaa, tuloksia saadaan välittömästi.
Miksi meidän kannattaisi hankkia rekrytointijärjestelmä juuri teiltä?
Yrityksellämme on vuosien kokemus liiketoimintaa tehostavien atk-sovellusten ja palveluiden tuottamisesta. Tunnemme paljon rekrytoivien yritysten arjen ja räätälöimme palvelumme aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Käyttäjätukemme on vain puhelinsoiton päässä kaikissa järjestelmän käyttöön ja toiminnan tehostamiseen liittyvissä kysymyksissä.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Rekrytointijärjestelmä Finlandin myyntipalvelu +358-(0)9-6898 8221 myynti@rekrytointijarjestelma.fi

Toimitusjohtajan blogi